Transactiegegevens van Bitcoin (BTC) worden niet beschermd door het vierde amendement, regels van de Amerikaanse rechtbank.

 

Een jury van rechters van het vijfde circuit oordeelde maandag dat de transactiegegevens van Bitcoin (BTC) niet worden beschermd door het vierde amendement, dat onredelijke zoekopdrachten en inbeslagnames verbiedt.

 

De rechtbank in Louisiana heeft de uitspraak gedaan in verband met de zaak tegen Richard Gratkowski, die vorig jaar tot 70 maanden gevangenisstraf werd veroordeeld nadat hij had betaald voor toegang tot websites over kinderpornografie met behulp van cryptocurrency. De FBI heeft een crypto-exchange Coinbase gedagvaard om zijn betalingen aan de illegale websites te volgen. ethereum kopen is goedkoop.

 

In zijn hoger beroep stelt Gratowski dat hij een redelijke verwachting van privacy heeft bij zijn cryptotransacties. Hoewel hij van mening is dat de wetshandhaving zijn rechten op het Vierde Amendement heeft geschonden toen ze zijn gegevens van de beurs in beslag namen, oordeelde de jury dat de FBI-agenten dienovereenkomstig handelden.


 

De federale rechtbank stelt:

 

“Bitcoin-gebruikers hebben de mogelijkheid om een ​​hoog niveau van privacy te behouden door transacties uit te voeren zonder tussenkomst van een derde partij.

 

Maar dat vereist technische expertise, dus Bitcoin-gebruikers kunnen ervoor kiezen om wat privacy op te offeren door transacties uit te voeren via een tussenpersoon zoals Coinbase. Het ontbrak Gratkowski dus aan een privacybelang in de administratie van zijn Bitcoin-transacties op Coinbase. ”

 

De beslissing van de rechtbank betekent dat in een strafprocedure de saldo’s van Bitcoin-accounts worden behandeld als bankgegevens. In de zaak Verenigde Staten v. Miller uit 1939 oordeelde het Amerikaanse Hooggerechtshof dat bankgegevens niet zijn beschermd door het vierde amendement. ripple prijs verwachtingen is hoog.

 

 

 

In de VS gevestigde crypto-uitwisseling Kraken heeft zojuist een rapport voor zijn VIP-handelaren voor het publiek vrijgegeven. De nieuwe vooruitzichten suggereren dat Bitcoin (BTC) mogelijk aan de vooravond staat van een grote uitbraak die eindelijk een einde zou maken aan de tweejarige bearmarkt.

 

Het document volgt de grootste beweging van cryptocurrency binnen een grote bullish wimpel sinds 2017. Kraken zegt dat Bitcoin zich in een solide positie bevindt om uit het patroon te breken en een nieuwe bull-cyclus te ontketenen.

 

“Omdat Bitcoin al twee maanden zijwaarts trendmatig is en nog steeds een + 10% sprongonderbreking van de weerstand biedt, geloven veel marktdeelnemers dat Bitcoin aanzienlijk hoger zal gaan. Deze overtuiging is ook gebaseerd op het feit dat het voortschrijdend gemiddelde van 50 weken van Bitcoin als ijzersterke ondersteuning blijft bewijzen. ”

 

Voordat stieren de controle over de BTC-markt kunnen claimen, zegt Kraken dat het doorbreken van de diagonale weerstand op lange termijn slechts de eerste stap is.

 

“Voordat Bitcoin een succesvolle uitbraak kan bevestigen en ongeldig kan maken wat een meerjarige macro-neerwaartse trend is geweest, moet Bitcoin voorbij $ 10.500 klimmen om een ​​hogere high te bereiken en een opwaartse trend teweeg te brengen.”

 

Maar Kraken waarschuwt dat de toonaangevende cryptocurrency nog niet uit het bos is. Een daling van 35% ten opzichte van de huidige prijs van ongeveer $ 9.255 ligt binnen de mogelijkheden.

 

“Bitcoin zal binnenkort moeten beslissen of het weerstand wil doorbreken en een bull-cyclus wil beginnen of de ondersteuning opnieuw wil bezoeken voor ongeveer $ 6.000 – $ 7.000.”

 

 

RELATED ARTICLES

Afrika’s stille cryptocurrency-revolutie

Transacties met cryptocurrency in Afrika groeien snel. Op een continent dat mobiel geld al omarmt, biedt virtuele valuta voordelen voor een jonge, technisch onderlegde bevolking. Afrika ondergaat een economische revolutie die niets met banken te maken heeft en ondanks weinig tekenen van achterhaald economisch beleid.…