Het is geen geheim Wall en Main Street zijn wanhopig op zoek naar een nieuw medicijn. En terecht. Maar als investering kan Canopy Growth (NYSE: CGC) -aandeel in 2021 het recept van keuze blijken.

 

CGC-aandelen zien er niet klaar uit voor een pop na de winst

Laten we eens kijken wat er buiten en op de prijsgrafiek gebeurt en waarom CGC-aandelen op het punt staan ​​een solide investering te worden op weg naar volgend jaar. Apple aandeel is vergroot.

 

 

“Covid, Covid, Covid.” We hebben het de afgelopen dagen meer dan een paar keer gehoord van de man in het Oval Office. Maar in tegenstelling tot onze president, blijven veel investeerders en de bevolking in het algemeen bezorgd over een zich nog steeds verspreidende pandemie, terwijl het bidden en betalen van een wapenwedloop tussen geneesmiddelenfabrikanten zoals Moderna (NASDAQ: MRNA) of Pfizer (NYSE: PFE) op meer dan één manier lukt.

 

Een tweede kritieke race speelt zich momenteel ook af. De inzet is volgens velen ongelooflijk belangrijk voor de gezondheid van ons land. Het zijn natuurlijk de Amerikaanse verkiezingen en die dag van afrekening is eindelijk nabij. Maar een aandeel dat al wijst op een democratische door Biden geleide overwinning, is de Canadese cannabisproducent Canopy. Koop aandeel online.

 

7 populaire aandelen om te kopen met megacap-status

Tijdens de sessie van maandag stegen de aandelen CGC met ongeveer 14% hoger. Zonder nieuw bedrijfsspecifiek nieuws dat het bod ondersteunt, is het redelijk dat sommige investeerders zich laten leiden door verkiezingsonderzoeken die consequent hebben aangetoond dat een Biden-voorzitterschap aanstaande is. Als dat het geval is en de Democraten ook het Congres terugnemen, zal het milieu in toenemende mate de voorkeur geven aan legalisering van de cannabisindustrie op federaal niveau.

 

Ongeacht uw politieke stem heeft de kandidaat-vicepresident Kamala Harris de bedoelingen van de regering met betrekking tot cannabis luid en duidelijk gemaakt. Als het in functie wordt gesteld, zal het platform van de partij proberen de volledige legalisatie van medicinaal marihuanagebruik veilig te stellen, de drug van de lijst van Schedule 1-verdovende middelen verwijderen en staten toestaan ​​hun eigen cannabisbeleid te bepalen onder toezicht van het ministerie van Justitie.

 

Er zijn natuurlijk tal van manieren om op deze opkomende markt te spelen. Aurora Cannabis (NYSE: ACB) en Aphria (NASDAQ: APHA) zijn twee zeer zwaar verhandelde producenten. Picks-n-shovels speelt Scott’s Miracle-Gro (NYSE: SMG) en Innovative Industrial Properties (NYSE: IIPR) zijn twee andere interessante keuzes binnen de ruimte.

 

Maar op dit moment, als u uw stem op de groep gaat uitbrengen, zou het bijzonder moeilijk zijn om fouten te vinden bij het kopen van de grootste producent op de markt, onze Canadese buurman Canopy.

 

Na een behoorlijke mate van besluiteloosheid in de afgelopen maanden, klaart de prijsactie van maandag de lucht op en lijkt het bullish voor beleggers die CGC-aandelen kopen.

 

Technisch gezien heeft de eerste handelsdag van november Canopy ongeveer 14% gestegen tijdens de sessie en een vergelijkbaar bedrag boven het hoogste punt van de Gartley’s patroonbodem gevormd op ‘D’ op de meegeleverde prijsgrafiek. Beleggers zijn misschien bang dat aandelen op korte termijn worden verlengd. Gezien de grootte van de verhuizing is het mogelijk.

 

Maar dat mist het grote plaatje. En na vijf maanden interne kandelaarconsolidatie en Canopy met een reputatie als een vluchtig aandeel, zien die angsten er misplaatst uit.

 

Het komt neer op

Om onpartijdig te zijn, zijn er geen garanties als het gaat om prijsgrafieken. Toch, gezien het ongewoon sterke bod van maandag, de grotere Gartley-bodem, een bijna vijf maanden durende uitbraak van opstoppingen om het patroon van lage en gunstig trending stochastics verder te bevestigen, vind ik wat ik zie in Canopy leuk.

 

Het komt er echter op neer dat om te voorkomen dat een handelsaccount in rook oploopt, want in de afgelopen dagen zou ik nog steeds een getrouwde putpositie aanraden als een favoriete strategie bij het kopen van aandelen in Canopy om met meer vertrouwen voorbij de verkiezingsdag en 2021 te komen.

 

RELATED ARTICLES

Afrika’s stille cryptocurrency-revolutie

Transacties met cryptocurrency in Afrika groeien snel. Op een continent dat mobiel geld al omarmt, biedt virtuele valuta voordelen voor een jonge, technisch onderlegde bevolking. Afrika ondergaat een economische revolutie die niets met banken te maken heeft en ondanks weinig tekenen van achterhaald economisch beleid.…