Noot voor de redactie: Forbes kan een commissie verdienen op verkopen via partnerlinks op deze pagina, maar dat heeft geen invloed op de meningen of evaluaties van onze redacteuren.

Hoewel welkomstbonussen met een creditcard de snelste manier zijn om snel een groot aantal punten en mijlen te verdienen, zijn er tal van opties om bonusmijlen te verdienen met dagelijkse aankopen. Een van onze favorieten is het Amex Offers-programma, een extraatje voor American Express-kaarthouders. vergelijk creditcards op 123creditcardvergelijk.nl voor resultaten.

 

De besparingen kunnen behoorlijk oplopen. Volgens Amex hebben kaarthouders sinds 2010 meer dan $ 736 miljoen aan afschriftkredieten verdiend via Amex-aanbiedingen.

 

Schop uzelf niet als u een van de vele Amex-kaarthouders bent die uw deel van het spaargeld hebben misgelopen. Lees in plaats daarvan wat u moet weten om bonuspunten te verdienen of geld terug te krijgen via het Amex Offer-programma.


 

Wat zijn Amex-aanbiedingen?

Amex-aanbiedingen zijn gerichte aanbiedingen die beschikbaar zijn voor American Express-kaarthouders die een geregistreerde Amex-creditcard gebruiken. American Express richt zich op verschillende aanbiedingen voor kaarthouders op elke individuele kaartrekening, dus u kunt bij elke kaart verschillende aanbiedingen zien, niet alleen bij elke kaarthouder.

 

Na inschrijving kunnen in aanmerking komende aankopen online of in de winkel worden gedaan, afhankelijk van de voorwaarden van de betreffende aanbieding. amex credit card is veel aangevraagd

 

 

Behalve dat het doelwit is, is er over het algemeen een limiet voor het aantal kaarthouders dat zich kan inschrijven voor een bepaalde Amex-aanbieding. Het is dus belangrijk om u in te schrijven voor aanbiedingen die u verwacht te gebruiken zodra u ze ziet. Houd echter rekening met andere kaarthouders door u niet in te schrijven voor aanbiedingen die u niet wilt gebruiken.

 

 

Log in op uw American Express-account en scrol naar de onderkant van uw accountdashboard om te zien op welke aanbiedingen u gericht bent. Of u kunt rechtstreeks naar de pagina Aanbiedingen en voordelen van Amex bladeren.

 

Als u de Amex Mobile App heeft, kunt u zich ook rechtstreeks in de app aanmelden voor Amex-aanbiedingen.

 

Kaarten komen in aanmerking voor Amex-aanbiedingen

Het goede nieuws is dat de meeste Amex-creditcards die in de VS zijn uitgegeven, in aanmerking komen voor Amex-aanbiedingen. Dit omvat kaarten die Membership Rewards verdienen, zoals The Platinum Card® van American Express, co-branded kaarten van luchtvaartmaatschappijen en hotels en zelfs de Wells Fargo Propel American Express® Card * zonder jaarlijkse vergoeding.

 

American Express Corporate-kaarten, cadeaukaarten en prepaidkaarten komen niet in aanmerking voor deelname aan Amex-aanbiedingen, maar er is een uitzondering op deze uitzondering: American Express Serve en Bluebird-prepaidkaarten komen in aanmerking voor Amex-aanbiedingen.

 

Kaarten voor het verdienen van lidmaatschapsbeloningen

Over het algemeen zullen kaarten die Membership Rewards-punten verdienen het grootste aantal Amex-aanbiedingen hebben, evenals de meest waardevolle aanbiedingen.

 

 

Ik heb bijvoorbeeld 100 Amex-aanbiedingen voor elk van mijn Amex-kaarten die mijn Membership Rewards verdienen – van mijn $ 595 jaarlijkse bijdrage The Business Platinum Card® van American Express (zie tarieven en vergoedingen) tot mijn Amex EveryDay® zonder jaarlijkse vergoeding Voorkeur creditcard *. Dit omvat verschillende reisgerelateerde aanbiedingen.

 

Co-branded creditcards

Hoewel de co-branded kaarten van luchtvaartmaatschappijen en hotels in aanmerking komen voor Amex-aanbiedingen, zult u over het algemeen minder aanbiedingen op deze kaarten zien.

 

Dat is vooral het geval als het gaat om reisgerelateerde aanbiedingen. U zult bijvoorbeeld waarschijnlijk geen Marriott-aanbieding op een Hilton-kaart zien, of omgekeerd. Het is even onwaarschijnlijk dat u een Hilton Amex-aanbieding op uw Hilton-kaart krijgt. Dat komt omdat Amex-aanbiedingen worden gebruikt om nieuwe klanten naar een handelaar te lokken. Als u al een co-branded kaart heeft, gaat Amex er waarschijnlijk van uit dat u al een loyale klant bent.

 

Ik heb bijvoorbeeld maar één reisgerelateerde Amex-aanbieding op zowel mijn Hilton Honors American Express Aspire-kaart * als mijn Marriott Bonvoy Business ™ American Express®-kaart.

 

Als u alleen Amex-creditcards met co-branded heeft, kunt u overwegen uw Amex-portefeuille te diversifiëren om toegang te krijgen tot meer Amex-aanbiedingen.

 

Verschillende soorten Amex-aanbiedingen

Wanneer u voor het eerst naar een lijst met Amex-aanbiedingen kijkt, voelt u zich gemakkelijk overweldigd, vooral wanneer de lijst 100 aanbiedingen lang is. Gelukkig groepeert Amex beschikbare aanbiedingen in zes filterbare categorieën: Uitgelicht, Dineren, Diensten, Winkelen, Reizen en Entertainment.

 

Uitgelichte aanbiedingen zijn over het algemeen rechtstreeks afkomstig van American Express. Deze “aanbiedingen” zijn doorgaans herinneringen om een ​​geautoriseerde gebruiker toe te voegen, een geadverteerd kaartvoordeel te gebruiken of meer op de kaart uit te geven.

 

Eetgelegenheden zullen over het algemeen afkomstig zijn van nationale ketens, maar sommige lokale restaurants zullen ook deelnemen.

 

Winkelaanbiedingen zijn een grabbelton van andere aanbiedingen die niet gemakkelijk in de andere categorieën passen. Dit is meestal de grootste categorie. Het loont de moeite om regelmatig door de lijst te bladeren om te zien of er een aanbieding is die voor u relevant is.

 

Zoals hierboven vermeld, kunnen reisaanbiedingen sterk variëren van de ene Amex-kaart tot de andere, afhankelijk van of het een co-branded kaart is of niet. Er zijn momenteel aanzienlijk minder reisaanbiedingen, zoalsvanwege de pandemie van het coronavirus.

 

 

Aanbiedingen voor amusement kunnen vooral nuttig zijn in deze tijd van door het coronavirus veroorzaakte sociale isolatie. Deze aanbiedingen kunnen ertoe bijdragen dat uw Amex-kaart de beste keuze is uit de beste creditcards voor streamingdiensten.

 

Verschillende aanbiedingen op verschillende kaarten

Amex-aanbiedingen voor dezelfde handelaar kunnen van de ene Amex-kaart tot de andere verschillen. De ene kaart kan bonuspunten bieden, terwijl een andere kaart bedoeld is voor een aanbieding voor geldteruggave. Mijn Business Platinum Card® van American Express-kaart is bijvoorbeeld bedoeld voor 15% contant geld terug met 1-800-Flowers.

 

De meeste van mijn andere Amex-kaarten zijn bedoeld voor 1.500 bonuslidmaatschapsbeloningen voor het besteden van $ 50 aan 1-800-Flowers.

 

Over het algemeen worden met Membership Rewards-verdienende kaarten bonuspunten en sommige geldterugbetalingen toegekend. De co-branded kaarten van luchtvaartmaatschappijen en hotels krijgen alleen cashback-aanbiedingen.

 

Welke kaart kiezen om in te schrijven

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van welke kaart u wilt inschrijven voor een Amex-aanbieding. Ten eerste, als u de uitgaven voor een welkomstaanbieding van Amex moet voltooien, wilt u die kaart prioriteit geven. Op die manier kun je aan die bonus werken terwijl je bonuspunten verdient of geld terugkrijgt van de Amex-aanbieding.

 

Controleer vervolgens uw Amex-portfolio om te zien of u kaarten heeft die meer dan 1 Membership Reward-punt per uitgegeven dollar bieden. De Blue Business® Plus-creditcard van American Express verdient bijvoorbeeld 2 punten per uitgegeven dollar voor de eerste $ 50.000 aan aankopen per jaar (1 punt per daarna uitgegeven dollar).

 

Een andere optie is de Amex EveryDay® Preferred Credit Card. Deze kaart verdient 50% bonuspunten wanneer u uw kaart 30 of meer keer in een betalingscyclus gebruikt. Als u aan deze drempel voldoet, levert het inschrijven en gebruiken van een Amex-aanbieding op deze kaart bonuspunten op – en telt dit mee als een nieuwe transactie voor de maandelijkse vereiste.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Afrika’s stille cryptocurrency-revolutie

Transacties met cryptocurrency in Afrika groeien snel. Op een continent dat mobiel geld al omarmt, biedt virtuele valuta voordelen voor een jonge, technisch onderlegde bevolking. Afrika ondergaat een economische revolutie die niets met banken te maken heeft en ondanks weinig tekenen van achterhaald economisch beleid.…